Zaglavna
2
3
4
previous arrow
next arrow

 

Фирма АГРЕДО ЕООД посети FRUIT ATTRACTION – Международното търговско изложение за плодове и зеленчуци в Мадрид от 18 до 20 октомври 2017 г.
С 1238 изложители от 35 страни и общо 54 684 професионалисти от 102 държави, това изложение е основен участник в хранителния отрасъл в Европа.

Бизнесът в Испания организира търговска мисия “all-in” на тази изложба в Мадрид за популяризиране на продукти или услуги и за да помогне да се свържат правилните бизнес партньори. 1238 изложители и 76 000 посетители посещават FRUIT ATTRACTION всяка година, за да реализират пълния си бизнес потенциал в международната търговия със свежи продукти и да напишат своя успешна история!

FRUIT ATTRACTION обхваща всеки отделен сектор от бизнеса с пресни продукти и предоставя пълна картина на най-новите иновации, продукти и услуги на всяка връзка в международната верига за доставки. По този начин се предлагат превъзходни възможности за работа в мрежа и възможности за контакт с ключовите ръководители във всички сектори на индустрията.

Както всяка година така и тази фирма Daymsa, по чиято покана Управителя на  АГРЕДО ЕООД присъстваше на това международно събитие, участва със своите решения за увеличаване на рентабилността на земеделските култури.

Назад