Открит ден на АГРЕДО ЕООД

6
7
previous arrow
next arrow

Открит ден на АГРЕДО ЕООД, която представи сортове пшеница и ечемик от продуктовата листа на KWS MOMONT и действието на продуктите от листата на DAYMSA в землището на гр.Чирпан и село Ботево, област Ямбол.